Newcastle turhautunut, Calvert-Lewinin rangaistus pelastaa Everton

Newcastle turhautunut, Calvert-Lewinin rangaistus pelastaa Everton

Ensimmäisellä puoliajalla peliä leimasivat vaikuttavat torjunnat ja läheltä piti. Jordan Pickford torjui olennaisen jaloillaan. Hän torjui Jacob Murphyn volleyn ja kaatoi Alexander Isakin laukauksen riman yli. Samaan aikaan Newcastle alkoi näyttää epävarmuuden merkkejä huolimatta varhaisesta dominoinnistaan.

Newcastlen toiveet kasvattaa johtoaan kaatui, kun VAR-tarkistus hylkäsi Dan Burnin maalin, koska Isak oli paitsiossa kokoonpanossa. Isak itse oli jälleen lähellä maalintekoa, mutta Vitaliy Mykolenko siivoaminen maaliviivalta esti häneltä toisen maalin.

Everton jalkapallopaita melkein löysi tasoitustilan, kun vaihtopelaaja James Garner osui tolppaan, ja Ashley Barnes ja Bruno Guimarães eivät pystyneet muuttamaan paikkoja. Näistä mahdollisuuksista huolimatta Newcastle pysyi uhkana pitäen Evertonin varpaillaan.

Newcastlen murheet jatkuivat, kun Paul Dummett, joka oli juuri korvannut loukkaantuneen Lewis Hallin, myönsi rangaistuspotkun kamppailtuaan Ashley Youngin kanssa laatikossa. Dominic Calvert-Lewin suoritti rangaistuspotkun ja päätti maalinsa kuivuuteen muuttamalla sen itsevarmasti, mikä oli Newcastlen fanien pettymys.

Myöhäisestä tasoituksesta huolimatta Evertonin kamppailut Valioliigassa jatkuivat, ja sen voittamaton sarja jatkui 13 otteluun. Putoamisuhan ja mahdollisten lisäpisteiden vähennysten vuoksi Evertonin tilanne on edelleen epävarma.

Everton tasoittaa myöhään

Calvert-Lewinin maali voisi kuitenkin toimia psykologisena sysäyksenä Evertonille, mikä osoittaa, että heillä on joustavuutta taistella takaisin vaikeissa tilanteissa. Vaikka he kohtaavat ylämäkeen taistelun, on silti toivoa, että he voivat kääntää kauden.

Jalkapallopaita Kauppa

Manageri Eddie Howe ilmaisi turhautuneisuutensa siitä, ettei hän saavuttanut kaikkia kolmea pistettä, mutta tunnusti Halvat Everton jalkapallopaita sitkeyden. Toisaalta Sean Dyche pysyi varovaisen optimistisena ja ylisti joukkueensa suorituskykyä ja mentaliteettia haastavista olosuhteista huolimatta.

Jordan Pickfordin erottuva maalisuoritus antoi Evertonille varmuutta ja osoitti hänen kykynsä jakaa palloa tehokkaasti ja tehdä tärkeitä torjuntoja. Jopa Pickford ei kuitenkaan voinut estää Isakia tekemästä maalia, mikä korosti Newcastlen hyökkäyksen aiheuttamaa uhkaa.

Isakin maali osoitti hänen laatuaan ja merkitystään Newcastlen pyrkimyksille, ja Howe halusi pitää hänet muiden seurojen huhutun kiinnostuksen keskellä. Pelin edetessä Newcastlen fanit huomauttivat leikkisästi Evertonin muslimipelaajien ramadan-paastoista korostaen ottelun monipuolista dynamiikkaa.

Peli oli esimerkki Premier League jalkapallopaidat arvaamattomuudesta ja dramaattisuudesta, ja molemmilla joukkueilla on edessään suuria haasteita loppukauden aikana. Newcastle Unitedin ja Evertonin välinen ottelu oli tunteiden vuoristorata. Pickford torjui ja Newcastlella oli hetkiä epäluulo, mutta Isaacin maali johti Newcastlen johtoon. Calvert-Lewinin viime hetken rangaistus pelasti kuitenkin Evertonin tappiolta. Peli osoitti Evertonin joustavuutta voittamattoman sarjan ja Newcastlen halun päästä Eurooppaan. Isaacin suorituskyky korosti hänen merkitystään Newcastlelle, kun taas Pickfordin torjunnat heijastivat hänen mahdollisuuksiaan pelastaa Everton putoamiselta. Kaiken kaikkiaan se oli dramaattinen ja jännittävä kohtaaminen, jolla oli vaikutuksia molempien joukkueiden kauteen.


lewandowskiclub

155 Blog posts

Comments